keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Linkkivinkki: Retrolandet.se

Törmäsin sähköposteja selatessani ruotsalaiseen retropelejä ja -konsoleita sekä pelitarvikkeita myyvään sivustoon Retrolandet.se. Sivuston ymmärtämiseksi on suotavaa hallita hieman toista kotimaista, vaikka aika selkeältä se näyttääkin. Vaikka kyse onkin ruotsalaisesta kaupasta, FAQin mukaan pelejä toimitetaan myös muualle Eurooppaan.

Pelejä löytyy periaatteessa monille vanhoille konsoleille kuten matolaatikko-NES:lle, Super Nintendolle, Nintendo 64:lle ja Sega Master Systemille. Alkuinnostus laantui kuitenkin nopeasti, kun huomasin useimpien pelien olevan tilapäisesti loppu. Super Mario Bros 3:a ja joitain muita yleisempiä pelejä on saatavilla melko kohtuullisin hinnoin, mutta hölmösti sivustolla on listattuna kaikkea kiinnostavaa mitä ei sitten oikeasti olekaan saatavilla. Mukavana lisänä pelien sivuilla on liitettynä Youtube-videoita, jotta saa käsityksen pelistä jos ei tiedä mistä on kyse.

NES-pipo.

Pelejä paremmin tuntuu löytyvän varsin hauskan näköisiä pipoja (jotka ovat vieläpä virallisia, lisensoituja tuotteita), avaimenperiä ja pehmoleluja.Hienoin juttu olisi ehkä kuitenkin tämä.

Saatavilla vain erikoistilauksena 745 kruunun (noin 83 euroa) hintaan.

Sikäli kun ymmärsin oikein, Donkey Kong -seinäkuviot ovat uudelleenirrotettavia tarroja, joten liisterin kanssa ei tarvitse tapella. Tämän rinnalla kalpenee kyllä hienoinkin Vallilan tapetti tai Marimekon Unikko-kuosi.

1 kommentti:

  1. Oioi, onko vähän hauskat noit seinätarrat :D Oon haaveillut jostain peliaiheisista seinätarroista, ne vaan maksaa aina hunajaa ;_;

    VastaaPoista